2 CEL codes after spark plug change

ProMach1

New Member
Joined
May 9, 2022
Messages
5
Reaction score
1
Ok guys, quick question. I recently replaced the plugs in my 03 Mach one and all of a sudden I am throwing 2 codes. P0330 and P1151. I switched from NGK TR6 Iridiums to TR6 Copper plugs (what I had in the garage. The car has gone literally 3 miles since the swap and had no CEL codes showing prior to that. Any chance switching back to the Iridiums will fix this?
 

badass98svt

Well-Known Member
Joined
Jan 11, 2006
Messages
2,612
Reaction score
323
Maybe clear the codes and see if they come back again before digging too deep.
 

RAU03MACH

Well-Known Member
Joined
Apr 23, 2019
Messages
3,940
Reaction score
3,210
Location
NEW MEXICO
For some reason most of them don't run on ngk
To well
My 97 cobra was doing the same thing with a supercharger on it and was told to switch them out motorcraft 1 colder from the nkg 1 colder
Well see what happens when I put this mach engine
In this 98 gt
 

95opal

Well-Known Member
Joined
Jun 21, 2007
Messages
2,380
Reaction score
446
Check the wiring and connector to the bank 2 knock sensor. Both your code indicate an issue. On bank 2..
 
OP
OP
P

ProMach1

New Member
Joined
May 9, 2022
Messages
5
Reaction score
1
Update for anyone interested… replaced plugs with TR6 iridium’s and cleared the codes and have been all good ever since.
 

Latest posts

Forum statistics

Threads
75,620
Messages
1,463,272
Members
13,876
Latest member
Bryan98Cobra

Members online

Top