Are cobra spindles needed?

Discussion in 'Suspension and Brakes' started by Caboose302, Apr 4, 2014.

  1. Caboose302

    Caboose302 Well-Known Member

    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 19, 2013
    Location:
    Dayton Oh
    Ive searched for an answer and haven't found anything yet. I've been looking into a Cobra brake upgrade and I'm noticing a lot of the packages are coming with the spindles. Are spindles required? I was under the assumption that you threw the rotors, lines, calipers and brackets on and called it a day. :confused:
     
  2. Above118

    Above118 Active Member

    Messages:
    601
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Feb 2, 2013
    nope not needed...just did this yesterday! rotors,calipers,brackets,lines...good to go
     
  3. Caboose302

    Caboose302 Well-Known Member

    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 19, 2013
    Location:
    Dayton Oh
    That's what I figured. Thanks

    Sent from mah Obamafone
     
  4. Above118

    Above118 Active Member

    Messages:
    601
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Feb 2, 2013
    no prob :thumbsup:
     
  5. Win

    Win Legend

    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Nov 20, 2006
    Location:
    Kennesaw, Ga
    I've got a set of bullitt calipers :)

    [​IMG]
     
  6. Caboose302

    Caboose302 Well-Known Member

    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 19, 2013
    Location:
    Dayton Oh
    Are you selling or just rubbing it in? Lol

    Sent from mah Obamafone
     
  7. Win

    Win Legend

    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Nov 20, 2006
    Location:
    Kennesaw, Ga

    Im selling 265 shipped