damnit help...(vid to show what I mean..)

Discussion in '96-04 - 2V Specific' started by Fets, Apr 23, 2007.

  1. Fets

    Fets Legend

    Messages:
    11,013
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jul 10, 2006
    Somethings wrong well has been wrong for awhile now with the stang. Whenever I rev it up, it hesitates, then it revs up...what the hell is causing this? its pissing me off!!

    Heres the vid
    [​IMG]
     
  2. Twista

    Twista Legend

    Messages:
    6,042
    Likes Received:
    76
    Joined:
    Mar 7, 2006
    Thats not normal?? DUnno, you tried making sure everything was tight ontop of the engine. (like the valve showing)

    CLean your filter if its a K&N. It does sound alittle different from mine, but than again you could have awhole CAI system.
     
  3. Thomas_W

    Thomas_W Well-Known Member

    Messages:
    1,478
    Likes Received:
    44
    Joined:
    Jan 25, 2007
    Location:
    Capon Bridge, WV
    sounds normal to me.
     
  4. 19mustang95

    19mustang95 Legend

    Messages:
    6,137
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jun 25, 2006
    me too, i just thought i misundderstood what he was talking about. :dunno:
     
  5. DropTopPony

    DropTopPony Administrator Staff Member Admin SN95 Supporter

    Messages:
    15,342
    Likes Received:
    119
    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    South Jersey
    :dunno:
     
  6. 97blackgt

    97blackgt Well-Known Member

    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 8, 2006
    im not seeing anything either?
     
  7. White 96GT

    White 96GT Member

    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 30, 2007
    Neither am I. You do realize that your engine isn't going to have a perfect reaction time right?
     
  8. Fets

    Fets Legend

    Messages:
    11,013
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jul 10, 2006
    Heres what Im saying/asking.

    I rev it up, and theres a like second of hesitation before it revs up? Thats normal?

    Thats pretty f'n gay
     
  9. White 96GT

    White 96GT Member

    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 30, 2007
    as long as its not stumbling or something before it revs and its not taking more than .5 secs then yes its normal. Also I can just barely open my throttle body by hand and shut it before the engine revs.
     
  10. voidfinger

    voidfinger Well-Known Member

    Messages:
    3,880
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2006
    same here, only one i know with instant responce is a big block with a lot of torque. That thing is quick but not right then. :dunno:
     
  11. DropTopPony

    DropTopPony Administrator Staff Member Admin SN95 Supporter

    Messages:
    15,342
    Likes Received:
    119
    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    South Jersey
    mine did that when it was stock but after i installed a c&l plenum, bbk 75mm tb and c&l intake tube kit the throttle response was much quicker.
     
  12. Twista

    Twista Legend

    Messages:
    6,042
    Likes Received:
    76
    Joined:
    Mar 7, 2006
    [​IMG] :)
     
  13. DropTopPony

    DropTopPony Administrator Staff Member Admin SN95 Supporter

    Messages:
    15,342
    Likes Received:
    119
    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    South Jersey
    :banana:
     
  14. ripper

    ripper Well-Known Member

    Messages:
    3,323
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 2, 2007
    I think Bobs sayin theres a banana in yer tailpipe :)
     
  15. Twista

    Twista Legend

    Messages:
    6,042
    Likes Received:
    76
    Joined:
    Mar 7, 2006
    no fair. Why you guys always picking on the v6's. Leave my 1 tail pipe alone :angel:
     
  16. DropTopPony

    DropTopPony Administrator Staff Member Admin SN95 Supporter

    Messages:
    15,342
    Likes Received:
    119
    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    South Jersey
    :eek:uttahere:
     
  17. wht46gt

    wht46gt Active Member

    Messages:
    470
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 13, 2006
    i dunno fets mine doesnt lag that much, but a little is normal it has done it in the past, i cleaned all of my plugs and air filter as well as my maf unit and it went away but i dont know if thats gonna work for you but it couldnt hurt
     
  18. MoonlightGT

    MoonlightGT Member

    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 18, 2006
    Location:
    Windsor Ontario Canada
    seems totally normal to me :dunno: