Guages stopped working

Discussion in 'Electrical & Stereo' started by Fast stang16, Jan 29, 2015.

  1. Fast stang16

    Fast stang16 New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 17, 2013
    I just put reverse glow lights from AM in my car and now the voltage gauge or the gas gauge do not work. They are not bound up and connection seems to be good in the back? Anyone had this issue?


    1994 5.0 forged internals, 12:1 Pistons, x303 cam, edelbrock upper and lower intake, trickflow heads, 70mm throttle body, 1.6 rockers, msd ignition, 24lb injectors, underdrive pulleys, bassani exhaust, 4.10 gears, 5 speed
     
  2. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,401
    Likes Received:
    2,425
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    make sure those two gauges are seated into the gauge shroud completely, check all your fuses.
     
  3. Fast stang16

    Fast stang16 New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 17, 2013
    Ok would you happen to know which fuses they would be? My car doesn't have manual or cover lol


    1994 5.0 forged internals, 12:1 Pistons, x303 cam, edelbrock upper and lower intake, trickflow heads, 70mm throttle body, 1.6 rockers, msd ignition, 24lb injectors, underdrive pulleys, bassani exhaust, 4.10 gears, 5 speed
     
  4. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,401
    Likes Received:
    2,425
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    no and don't bother looking them up. It takes less time to pull/inspect ever fuse then it will take to go through the manual trust me. Don't forget the fuses under the hood.