Low Coolant light

jpajkos

Active Member
Joined
Jun 20, 2006
Messages
622
Reaction score
0
Whats up guys. Acouple days ago my top radiator hose went. I replaced it and filled it up with fluids. When im at idle my low coolant light stays off but when I drive it comes on. I repeatly check my fluids and it says its has a enough. I checked for some sort of bleeder valve to see if there was air in the system but couldn't find one. Is there a way to turn the light off or am I missing something? Thanks
 
S

scarface

Guest
clean the gunk out of the overflow tank. Mine did that when I first got it, Once I removed all the crap it stopped.
 

DropTopPony

Post Whore
SN95 Supporter
Retired Staff
Joined
Jan 12, 2006
Messages
15,376
Reaction score
178
Location
South Jersey
i have to keep my overflow tank almost full or my light comes on... turn your heat on and run the rpm's up to like 3k...oh take off the cap...this will get the air out of your system if you have any...hold it for a few minutes until the tstat opens and everthing is circulating.
 
OP
OP
J

jpajkos

Active Member
Joined
Jun 20, 2006
Messages
622
Reaction score
0
Awesome thanks for all the help. I'll try that tonight
 

Lightning Struck

Post Whore
Joined
Jan 12, 2006
Messages
23,204
Reaction score
2
DropTopPony said:
i have to keep my overflow tank almost full or my light comes on... turn your heat on and run the rpm's up to like 3k...oh take off the cap...this will get the air out of your system if you have any...hold it for a few minutes until the tstat opens and everthing is circulating.

my 98 did the exact same thing
 

Forum statistics

Threads
76,112
Messages
1,470,549
Members
14,075
Latest member
Benne02

Members online

Top