No Cruise

Discussion in '96-04 - 2V Specific' started by cafeevil, Dec 21, 2013.

  1. cafeevil

    cafeevil New Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Apr 8, 2013
    Location:
    Winnipeg, Canada
    Hey, why is my cruise control not working? It just happened last week, and also my horn doesn't work as well.
     
  2. Orange 94

    Orange 94 Moderator Staff SN95 Supporter

    Messages:
    10,846
    Likes Received:
    347
    Joined:
    Oct 21, 2012
    Location:
    Alberta Canada
    Have you checked fuses?
    Have you checked the harness? Since cruise control and the horn are both controlled on the steering wheel I'd check in that area.
     
  3. MustangChris

    MustangChris Legend SN95 Supporter Retired Staff

    Messages:
    27,361
    Likes Received:
    810
    Joined:
    Aug 20, 2008
    Location:
    Aurora, CO
    subscribed.


    i changed motors, computers, wiring harnesses, CC actuators, and rebuilt the car from scratch and mine still wont work. LOL.
     
  4. cafeevil

    cafeevil New Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Apr 8, 2013
    Location:
    Winnipeg, Canada
    Yeah, the fuses weren't blown.
     
  5. Willis_98GT

    Willis_98GT Well-Known Member

    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    24
    Joined:
    Jun 18, 2007
    Location:
    DFW Texas
    Had the same issue when I bought my car lol.

    man were all ****ed lol

    its funny because like a week ago if I turned my wheel to the right in any way my horn would go off and not stop. it was the most bizarre shit I've ever seen.

    then out of nowhere it stops, I know my harness is goofed in some way.
     
  6. KillNThrill24

    KillNThrill24 Legend

    Messages:
    7,472
    Likes Received:
    408
    Joined:
    Apr 16, 2012
    Location:
    Cleveland Ohio
    I had to hack the nub off the throttle body for cc.... no cc for me!

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk