I've tried everything at this point.

95opal

Well-Known Member
Joined
Jun 21, 2007
Messages
2,941
Reaction score
1,394
The ecm has a preprogrammed table it will run off of if it doesn't receive signal from the lambdas.
The misfire would likely be bad coil bad PIP or MAF. And or bad wiring in the ignition circuit. Even without the o2s the car should still run probably on the rich side.
 

lutter94

Well-Known Member
Joined
Apr 11, 2008
Messages
3,057
Reaction score
170
Location
South Dakota
This guy is a troll. Tries to say no o2 sensors but hasn't posted one photo. Started out with poor communication, why not end it that way as well. This thread feels too much like a Facebook post.
 
OP
OP
dirrkdiggler420

dirrkdiggler420

New Member
Joined
Apr 24, 2023
Messages
11
Reaction score
1
It was timing
Can you elaborate and let us know what happened?
So im starting to think it was a bit of it not having gas. Timing and the egr valve. We unplugged the egr put more gas in it and got the timing on point with a light. However i believe timing was the biggest problem. And as far as me trolling i work 12 hours a day and go to my family i dont have alot of time. The car was one owner till i bought it. I found the front clip needed to be done so i pulled the motor and started having a bunch of issues. Car is a 5 speed 5.0 its all there however the owner before me made alot of mistakes. Thank you guys for the help
 

Attachments

  • IMG_20230425_123244_HDR.jpg
    IMG_20230425_123244_HDR.jpg
    183.1 KB · Views: 7

LEGALLYFAST

New Member
Joined
May 23, 2022
Messages
60
Reaction score
44
I agree with @ttocs. The excess fuel can and will likely cause you many different problems later. So even if you figured out the issue now, it’s to your benefit to correct this.
 

Forum statistics

Threads
77,372
Messages
1,500,434
Members
14,867
Latest member
OUR95COBRA

Members online

No members online now.
Top