Resistor for tail lights...

Discussion in 'Electrical & Stereo' started by FivepointSlow, Apr 28, 2014.

  1. FivepointSlow

    FivepointSlow Well-Known Member

    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    49
    Joined:
    Oct 22, 2013
    Location:
    Enfield, CT, USA
    Threw some LEDs in my tail lights... Caution works fine but my turn signal doesn't even hyper flash. The front turn signal stays on and the inner most LED on the back stays on and the other 2 don't turn on (I have a sequential harness)
    [​IMG]
    [​IMG]

    I'm guessing I need resistors to fix this. The AM kit comes with 2 resistors. One for each taillight. Does anyone know what size resistor I need to simulate the resistance of the filament bulbs? and how they are wired into the sequential harness?


    Crapatalkin' on the iPhone 5.0
     
  2. FivepointSlow

    FivepointSlow Well-Known Member

    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    49
    Joined:
    Oct 22, 2013
    Location:
    Enfield, CT, USA
    I managed to zoom in on the AM picture of the resistors and they're 50w6rj which is 50w 6ohm..
    So now that I know what value they are..

    How do I wire them up to my harness? Do I need to just wire it to 1 bulb per side?


    Crapatalkin' on the iPhone 5.0
     
  3. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,509
    Likes Received:
    2,515
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    hopefully someone else has something on this as I have never messed with them.
     
  4. FivepointSlow

    FivepointSlow Well-Known Member

    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    49
    Joined:
    Oct 22, 2013
    Location:
    Enfield, CT, USA
    Well I managed to kill time in class and tracked down this picture.
    [​IMG]
    Which also leads to this write up, which I didn't really need.
    http://www.stangnet.com/mustang-for...-led-bulbs-for-sequential-tail-lights.868959/
    Now I just need to determine which color is the hot wire for the turn signal on the inner most LED.
    So I went to AM's site and brought up a picture of my Raxiom harness
    [​IMG]
    If I was at home I could obviously just look at the harness itself.
    If I'm not mistaken the hot wire for the turn signal is the middle wire. Which would be the green wire.
    So if I splice the resistor into the black and green wires for the inner most LED it should fix my problem.



    Crapatalkin' on the iPhone 5.0