i done a pi swapz

Discussion in 'The Garage' started by vermilion, May 28, 2016.

  1. vermilion

    vermilion Legend

    Messages:
    6,300
    Likes Received:
    153
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    maryland
    i done a recent pi swaps. i think something is wrong with my pi cams.
    [video=youtube;pkSTWh8HBqk]https://www.youtube.com/watch?v=pkSTWh8HBqk[/video]
     
  2. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,501
    Likes Received:
    2,506
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    sounds like it just needs to break in a little bit. Go out and rev that mofo up to about 7-8k rpms and I bet it quiets down sometime after that....:confused:
     
  3. 96blak54

    96blak54 Legend

    Messages:
    7,482
    Likes Received:
    797
    Joined:
    Feb 21, 2011
    Location:
    Ky
    Hard to tell what the noise is. Or should I say, hard to distinguish what noise youre trying to point out.
     
  4. vermilion

    vermilion Legend

    Messages:
    6,300
    Likes Received:
    153
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    maryland
    I was being facetious

    Sent from my LG-H901 using Tapatalk
     
  5. chris91

    chris91 Well-Known Member

    Messages:
    3,761
    Likes Received:
    198
    Joined:
    Apr 20, 2007
    Location:
    Cincinnati, OH
    Firing order is all wrong.... ;)
     
  6. DropTopPony

    DropTopPony Administrator Staff Member Admin SN95 Supporter

    Messages:
    15,342
    Likes Received:
    119
    Joined:
    Jan 12, 2006
    Location:
    South Jersey
    I think your speedo gear might be stripped.
     
  7. vermilion

    vermilion Legend

    Messages:
    6,300
    Likes Received:
    153
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    maryland
    Comp 268 cams in a little ported Eaton lightning.

    Sent from my LG-H901 using Tapatalk
     
  8. g36 monkey

    g36 monkey Moderator Staff SN95 Supporter

    Messages:
    14,057
    Likes Received:
    539
    Joined:
    Nov 15, 2008
    Location:
    Orlando, Fl
    Sounds like the muffler bearing might be loose.
     
  9. 96blak54

    96blak54 Legend

    Messages:
    7,482
    Likes Received:
    797
    Joined:
    Feb 21, 2011
    Location:
    Ky
    Oh

    I guess the joke is on me now....lol

    Could be coolant pressure on the connecting rods.