Theft light?

Discussion in 'Electrical & Stereo' started by 1997coupe, Apr 17, 2015.

  1. 1997coupe

    1997coupe Active Member

    Messages:
    610
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Oct 26, 2012
    Location:
    Mcminnville
    Here lately my theft light has been on in my v6 mustang convertibal. The car start drives runs just fine but the theft light stays on steady. Wont go off for nothing. Any ideas?
     
  2. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,472
    Likes Received:
    2,495
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    is the key programmed?
     
  3. 1997coupe

    1997coupe Active Member

    Messages:
    610
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Oct 26, 2012
    Location:
    Mcminnville
    Yes
     
  4. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,472
    Likes Received:
    2,495
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    does it have any kind of remote start on it?
     
  5. 1997coupe

    1997coupe Active Member

    Messages:
    610
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Oct 26, 2012
    Location:
    Mcminnville
    No just the normal unlock lock panic and trunk remote
     
  6. ttocs

    ttocs Legend

    Messages:
    25,472
    Likes Received:
    2,495
    Joined:
    Oct 9, 2009
    Location:
    Evansville Indiana
    have you ever looked up under the dash to see if there is a old alarm? ITs not uncommon for places/people to throw out the remotes and say it has no alarm when it really does. If it doesn't have a RS they I am not sure what is up as there is something wrong for it to come on but I should mean you cant use the car.
     
  7. 1997coupe

    1997coupe Active Member

    Messages:
    610
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Oct 26, 2012
    Location:
    Mcminnville
    Im thinking bout just pulling the light if i cant figure it out. It dosent effect the driveing [​IMG]
     
  8. chris91

    chris91 Well-Known Member

    Messages:
    3,761
    Likes Received:
    198
    Joined:
    Apr 20, 2007
    Location:
    Cincinnati, OH
    Mine did that for a while and I could never figure it out. So far this year it hasnt done it. Never caused a problem though.