cruise control, horn, and foglights not working need help.

Discussion in '94-95 5.0 - Specific' started by 91paxmustang, Jul 17, 2007.

  1. 91paxmustang

    91paxmustang Guest

    I have a 94gt that the horn and cruise control stoped working around the same time, if not the same time. fog lights been out for a while. I checked and switched the fuses they all were ok. i manually tested the horn and fog lights and they worked. I checked for 12v at the horn, lights, and there was none. I also switched out some relays with others that were in my high current fuses and still nothing. I dont Know for sure though if the relays are any good. Anyone have any suggestions?
     
  2. 2slo95fiveoh

    2slo95fiveoh Well-Known Member

    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Dec 31, 2006
    Location:
    Lawrence, Kansas
    i would double check all the harnesses. when i first bought my car my fogs and my cig. lighter didnt work, just because the harness was unplugged....
    just a thought
     
  3. 91paxmustang

    91paxmustang Guest

    All the relays are fine, i bought a new one for the horn and still nothing. All the harnesses are plugged in. Anybody have any idea?
     
  4. zero_chance

    zero_chance New Member

    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 22, 2007
    This is old but if you still havent figured it out, a cruise control failure and horn failure at the same time is almost certainly a clock spring issue. Or airbag sliding contact as some call it. ANd no, this wont always trip the airbag light. Different circuits.
     
  5. Slow95Cobra

    Slow95Cobra Member

    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 29, 2007
    i would also say the clock spring is bad..... make sure you have power to the fog lamp switch, the switches arent but like 20 bones, so it wouldnt hurt to freshen it up